De droomtuin, een plaats waar groen en functionaliteit één geheel vormen. Het is een plaats waar men tot rust kan komen en waar het aangenaam vertoeven is. Zo’n tuin hoeft niet een droom te zijn… 
Een goed ontworpen tuinplan is meer dan het samenbrengen van planten en stenen. Wij weten als geen ander hoe de tuin aan te passen rond jouw woning.
Wij bieden u een passende service, een goede kwaliteit en een stipte opvolging, met een ontwerp waarbij uw woning en tuin jouw ‘thuis’ vormen.


Hoe komen we tot een tuinontwerp ?

 • Kennismakingsgesprek.

  Bij het eerste gesprek kijken we wat uw dromen, verwachtingen en ideeën zijn. We stellen u ons bedrijf en werkwijze voor. Dan word er samen met u gekeken op welke termijn u uw project wil realiseren samen met het budget dat u voorziet wat niet onbelangrijk is.
  Het eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.
 • Opmeting en hoogtemeting.

  Meten is weten. Een goede basis onontbeerlijk om een goed ontwerp te maken. Wij meten uw tuin volledig op om een correct beeld te krijgen van het perceel. Ook een hoogtemeting hoor daarbij.
 • Gekleurd tuinontwerp.

  De volgende stap is het ingekleurd tuinplan. Hierin worden uw wensen en verwachtingen uitgewerkt en aangepast aan uw woning en de omgeving. Een modern of landelijke tuin, wij kunnen dit alles voor u realiseren.