De mensen met groene vingers, bieden wij het volledige gamma van alle mogelijke tuinproducten aan. U kan deze via onze website eenvoudig bestellen en wij leveren alles aan huis. Hierdoor bespaart u het zoekwerk en het nodige transport. Tegelijkertijd beschikt u dan ook over de meest kwalitatieve producten zoals door de professionele tuinaanlegger gebruikt worden.

Onze grootste specialisatie is het aan huis leveren van compost en verschillende soorten boomschors. Die brengen we met de aanhangwagen tot aan uw deur, hierdoor bespaart u onnodig verpakkingsmateriaal (wij leveren enkel los) en grote hoeveelheden in één aanhangwagen wat u het eindeloos heen en weer te rijden bespaart. Om het onkruid geen kans te geven leveren wij ook antiworteldoek.

Indien u zelf uw gazon wil vernieuwen leveren wij ook grasmatten. Zo kan u zelf uw mooi gazon creëren. Bij last van mollen leveren wij het antimollennet. Heel eenvoudig zelf aan te brengen bij de (her)aanleg van uw gazon in combinatie met grasmatten.